U bevindt zich hier:   Startpagina » Gastenboek
Zoek
Leden

Opnieuw inloggen :
Naam:
Wachtwoord


  Aantal bezoekers 318 leden
Bezoekers ingelogd
(niemand)
Snif !!!
Contact informatie
Gastenboek


Nr #2432
Door: Arco op 09/07/2015 @ 08:19

Beste fietsvrienden,


Zoals de meesten van jullie wel zullen weten heb ik een maand geleden een behoorlijk heftig MTB fietsongeluk gehad tijdens het fietsen van Limburgs Mooiste.Doordat het erg druk en onoverzichtelijk was zag ik een afslag te laat en heb toen in een reflex mijn voorrem in geknepen. Dit is iets wat ik met de ervaring op de MTB nooit had gedacht te doen, maar is toch gebeurd! Ik ben toen gelanceerd, over de kop geslagen en op het asfalt geklapt. Aangezien ik niks geen schaafplekken heb opgelopen is de volledige klap terecht gekomen op mijn linker heup en daarna rechter sleutelbeen. Beiden waren dan ook gebroken. 

Ik ben toen opgenomen in UMC Maastricht en s'nachts geopereerd aan mijn heup.De heup is goed gefixeerd middels een plaat en bouten, zodat ik 2 dagen na de operatie al ben begonnen met 'lopen' met behulp van de fysio. Het sleutelbeen was volgens de diagnose daar netjes gebroken en daarvoor gekozen om met rust te genezen in een draagbandje.Na 3 dagen pijnlijke fysio en flink doorbijten, mocht ik uiteindelijk na het 'traplopen' op vrijdag naar huis.
In de 3 weken daarna thuis ben ik volop aan de bak gegaan met de revalidatie.


Ik krijg 2x per week fysio en doe behoorlijk wat oefeningen om de kracht in de heup weer op te bouwen. Ook zit ik veel op de hometrainer.Vorige week had ik een tegenvaller. Na de 1e controle in Erasmus MC bleek dat mijn sleutelbeen erg scheef stond. Een beoordeling foutje in Maastricht! Op maandag ben ik dan ook al geopereerd aan mijn sleutelbeen en is deze rechtgezet en gefixeerd met een plaatje.

 Binnen 4 weken 2x een operatie ondergaan met bijbehorende narcose werkt niet echt verhelderend.Gelukkig ben ik nu de moeheid een beetje kwijt en heb weer wat energie om o.a. administratieve zaken te regelen voor ons bedrijf. 
De heup hersteld goed en dat is heel positief. Lopen gaat al steeds beter zonder krukken. Het gaat dus best goed, maar nooit snel genoeg naar je zin.


Gezien alle leuke reacties die ik sinds het ongeluk al heb ontvangen, vond ik het op z'n plaats om een stukje te schrijven over de voortgang.
En ik wil dan ook bij deze het bestuur en verder iedereen bedanken voor het medeleven.Dit doet me goed en geeft alleen maar meer positieve energie om zo snel mogelijk te herstellen en de mooie sport weer op te pakken.Want ondanks de zware en pijnlijke periode mis ik het bijna dagelijks! Al weet ik wel dat ik voorlopig nog niet mee hoef met de groep:(


Nogmaals bedankt en tot fiets!


Nr #2431
Door: marcel op 07/07/2015 @ 17:06

Zaterdag 5 september houden we weer de jaarlijkse BBQ.

Wederom in Dirksland, de locatie horen jullie nog. Gaarne tijdig aanmelden ivm de bestellingen.. Volwassenen betalen 15,- pp en de kids 7,50.

We rekenen op mooi weer en een grote opkomst... jij komt toch ook ?


De organisatie.


Nr #2430
Door: renvi op 06/07/2015 @ 20:48

Hoi Kees, leuk dat je heb genoten van het nieuwe stuk. De doelgroep waar we de uitbreiding voor hebben gemaakt is juist de jeugd, die ons over een aantal jaren de lessen gaan lezen.

De track bestaat uit 2  BMX- banen die aansluitend kunnen worden gereden en we maken het als onderdeel van de totale MTB route door deze bossen.Komende woensdagavond gaan we de doorlopende MTB track voorzien van bebording zodat het rondje compleet is uitgepijld. Ook gaan we weer verder aan het optimaliseren van de bulten, harken en inzaaien.
We proberen er een mooie track van te maken.Als er nog vrijwilligers zijn..... misschien tot woensdag.


Nr #2429
Door: Keesspuy op 06/07/2015 @ 20:28
Vandaag met Joey na lange tijd weer op het parkoers in Dirksland geweest.Wat een geweldig nieuw stuk is er bij gekomen we hebben genoten!!!Knap gemaakt Joey vind het geweldig

Nr #2428
Door: opa op 02/07/2015 @ 17:19
Ben er van avond niet bij met fietsen druk druk

Nr #2427
Door: renvi op 29/06/2015 @ 12:03

Hallo alle MTB(st)ers,


Zoals velen misschien reeds is opgevallen is de grond rond het funpark in Dirksland verwijderd.
3x raden waar die grond is gebleven.............l................jawel, we hebben er weer een mooie track uitbreiding van gemaakt in het bos achter Molenzicht.


Dagen van noeste arbeid met een grote kraan zitten er op.
Komende weken gaan we verder met de afwerking en zullen dus met regelmaat op de track aanwezig zijn met kraantjes, een D1, kruiwagens, harken en scheppen.


Als jullie ons een handje willen komen helpen dan zijn jullie van harte welkom, aanmelden kan via info@mtbflakkee.nl


Als je geen hulp kan bieden met de aanleg is een andere vorm van supporting ook welkom (hard werken maakt dorstig en hongerig d)


Nr #2426
Door: STB op 29/06/2015 @ 11:44

As zaterdag 4 juli organiseren we een onderlinge tijdrit op een gedeelte van het MTB parcours in Oude Tonge. Start 13:00 bij de ingang tegenover de Honkbal. Iedereen is welkom en het motto is: Meedoen is belangrijker dan winnen en gezelligheid staat voorop voor, tijdens en na de tijdrit. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Natuurlijk is meedoen geheel voor eigen risico. 


Nr #2425
Door: marcel op 28/06/2015 @ 14:32

Vandaag eens lekker niet gefietst na de grote maar plezierige inspanning van gister naar Burgh Haamstede. Maar bos 1 ingegaan en alle overhangende brandnetels, braamstruiken en takken verwijderd ......

We kunnen weer knallen door bos 1..... tot dinsdag.


Nr #2424
Door: marcel op 27/06/2015 @ 20:02

Burgh haamstede :

Met Jaap, Justin, Hans, Jolanda en Kees vandaag wederom een monsterrit gereden... Matige wind bij de start maar wel een goede temperatuur voor korte broek en mouwen.. De matige wind, kracht 4,  hadden we tot ouddorp pal tegen waardoor we toch al vroeg energie moesten inleveren.

Via Ouddorp langs de kop van Schouwen naar het uitkijkpunt gereden nabij de vuurtoren... Daarna terug richting parkoers waar we 1 ronde hebben afgelegd. Justin en Hans hadden hier nog nooit gereden dus een extra uitdaging voor hen. Veel los zand bemoeilijkte de rit...

Lekker gegeten in Burgh Haamstede en daarna over de vuurtoren van ouddorp naar de kwade hoek. Daarna via sas naar Middelharnis.. Jaap en Hans zijn toen naar Dirksland terug gereden en ik ben samen met Kees naar Oude tonge gereden. Nog was de honger naar kilometers niet gestild en heb ik via battenoord en Herkingen de rit uitgereden...152 km uiteindelijk op de teller...

Geweldige dag met een leuke groep mensen, goed weer..... en een nieuw afstandsrecord !

Iedereen bedankt voor deze fantastische sportieve dag....


Nr #2423
Door: marcel op 21/06/2015 @ 20:45

27 juni willen we als er genoeg animo is weer op de fiets naar burgh haamstede... daar een rondje over het parkoers doen, wat eten en weer terug naar huis.... Dit uiteraard als de weergoden het toelaten.

We zullen uitkomen tussen de 85 en 100 km en zeker een leuke dag volmaken... Het gaat deze dag om de fun en niet om de snelheid. Dus iedereen met een beetje doorzettingsvermogen kan en mag mee....

Nieuwe paadjes en routes ontdekken, wat klimmetjes onderweg overwinnen en het prachtige parkoers van Westenschouwen rijden... wie wil dat nu niet ?

Geef aub even aan marcel aan of je mee wilt deze dag... We vertrekken rond de klok van 9.00 vanuit sommelsdijk waarna we 9.10 de mensen in Dirksland oppikken....

StartVorige [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ] 10 volgende pagina'sVolgendeEinde